Хіти тижня. Усе не так: Мати по-звірячому закатованої в Італії українки зробила гучну заяву

Жінка переконує - багато інформації, поширеної в ЗМІ, - неправда, і вірить, що донька жива.

Софія Мельник. Фото: ЗМІ

Мати Софії Мельник, про загибель якої в Італії стало відомо напередодні, не вірить в те, що її дочка померла, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Крім того, жінка спростувала, що українка жила в Італії протягом 10 років. Софія Мельник емігрувала за кордон в 2001 році.

За словами матері загиблої, вона дізналася про всі події 21 грудня. На той час вона перебувала в Італії, тому, сумніваючись в правдивості інформації, здала зразки ДНК на експертизу. Результати аналізу Софії Мельник повинні надати протягом декількох днів.

"Я чекаю аналізи ДНК. Я не вірю, що це моя дочка", - заявила мати українки.

Крім того, жінка спростовує інформацію, яка поширилася в ЗМІ, щодо активного особистого житті її дочки. Вона передбачає, що Софію Мельник могли любити багато чоловіків, але це не означає, що вона відповідала їм взаємністю.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...