Хіти тижня. "Усі знали, що Міша - з вірменської мафії": У Москві розповіли про подвійне життя убитого дочками батька-тирана (фото)

Вбитий їздив до в'язниці і як духівник, відпускав в’язням гріхи. При цьому тримав у страху весь під'їзд, іноді стріляв прямо з вікна.

Вбитий садист дуже любив ходити до церкви. Фото: соцмережі.

Убитий у Москві своїми дочками батько-садист Михайло Хачатурян належав до вірменської мафії і багато допомагав ув'язненим, передають Патріоти України.

"Він грів в'язнів у в'язницях. І підганяв їм все найнеобхідніше. Купував машинами речі, їжу, цигарки - і розвозив, куди скажуть. За це мав свій відсоток. До речі, героїн, який ніби-то знайшли в його машині, міг теж призначатися для ув'язнених", - розповіла подруга колишньої дружини убитого.

Цю інформацію підтвердив і сусід Хачатуряна Ігор К. За його словами, вбитий їздив до в'язниці і як духівник, відпускав в’язням гріхи. При цьому тримав у страху весь під'їзд, іноді стріляв прямо з вікна.

"У нас усі знають, що Міша з вірменської мафії. Я в п'ятницю до будинку під'їжджаю, побачив, що тут усе в поліцейських машинах, й одразу подумав: "Дострибався Міша". І правда. Але не очікував, що його дівчата вбили. Допік він їх. Але, як-то кажуть, собаці собача смерть. А дівчаток шкода", - розповів він.

Ще один сусід розповів, що неодноразово викликали поліцію. "З рук сходило все. Поліцейські приїжджали і від'їжджали. Стрілянина, бійки (він часто з ними вступав у конфлікт), образи - звичайна справа. У Хачатуряна в прокуратурі округу родичі. Раз він нас так допік, як же було його дітям?!" - зазначив він.

"Напередодні ввечері приходили родичі, відмивали квартиру від крові. Щоб дівчаток не налякати, - відверто каже сусід. - Їх же привозили на слідчий експеримент. На різних машинах. До цього були обшуки. Чого там тільки не знайшли. І навіть батоги з іншими атрибутами БДСМ", - розповів інший сусід.

Коли дочок привезли на слідчий експеримент, то жителі під'їзду зібралися і кричали: "Тримайтеся! Ми з вами!". Старша дочка Ангеліна розповіла, що "колись у нього (батька - ред.) були магазини, господарі яких йому гроші приносили. Це в 90-х називалося - рекет".

Син убитого Сергій Хачатурян про характер сказав, що можна все зрозуміти зі сторінки в соцмережах. В "Однокласниках" у Михайла 234 друга і три з половиною тисячі фотографій. Багато знімків зі знаменитостями, зокрема з Авраамом Руссо, Миколою Басковим, Андрієм Малаховим, Євгеном Петросяном. Багато релігійних фото, зокрема з поїздок по святих місцях. З чуток, рідні від дівчаток відмовилися. У наймолодшої доньки - неповнолітньої Марії - досі немає адвоката.

При цьому в церкві про Хачатуряна відгукувалися непогано. "Щонеділі з трьох до п'яти він тут. Приводив на служби всю сім'ю - і дочок, і двох синів (один від першого шлюбу), і дружину, і матір. Батько він був, звичайно, строгий. Та й людина сама по собі нервова. Постійно пив заспокійливі таблетки", - сказали служителі храму.

На відспівування Хачатуряна прийшло близько 40 осіб. Його 78-річну матір під руки підводили до труни. Нагадаємо, що 27 липня три сестри-москвички жорстоко розправилися над своїм батьком. Вони завдали йому більше 30 ударів ножем.

Пізніше з'явилася інформація, що загиблий москвич регулярно бив і сексуально домагався своїх дочок. Судді не заарештували жодну з трьох дівчат, проте їм досі загрожує позбавлення волі до 15 років. При цьому, за деякими даними, вони і зовсім можуть сісти за грати довічно.

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...