Хіти тижня. Усик приїхав у Лавру до митрополита Московського патріархату та зробив йому подарунок (фото)

Український боксер вручив митрополиту Онуфрію на згадку власні боксерські рукавиці з автографом.

Олександр Усик привітав митрополита Онуфрія з Різдвом. Фото:прес-служба УПЦ МП

Чемпіон світу в першій важкій вазі за версією WBO Олександр Усик відвідав блаженнішого митрополита УПЦ МП Онуфрія. Про це повідомляє прес-служба Української православної церкви, зазначають Патріоти України.

"Український боксер привітав предстоятеля з Різдвом Христовим та новорічними святами і подарував його блаженству на згадку власні боксерські рукавиці з автографом", – йдеться у повідомленні.

Зустріч відбулась у резиденції Онуфрія на території Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Також з Олександром Усиком до Лаври прийшла його дружина Катерина та тренер Сергій Ватаманюк.

Як відомо, митрополит Київський і всієї України Онуфрій, який родом з Чернівеччини, з серпня 2014 року є предстоятелем Української православної церкви Московського патріарахту. Також Онуфрій є постійним членом Священного Синоду Російської православної церкви.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...