Хіти тижня. Увага, розшук: У мережі повідомили про дивне зникнення десантника ЗСУ у Житомирі (фото)

Військовослужбовець 95 Житомирської аеромобільної штурмової бригади зник ще 27 січня і досі не повернувся.

Михайло Голуб зник 27 січня. Фото:Facebook

У Житомирі кілька днів не можуть знайти військовослужбовця 95 аеромобільної бригади Збройних сил України Михайла Голуба. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє сестра військового Оксана Самсоненко, передають Патріоти України.

"РОЗШУКУЄТЬСЯ Голуб МИХАЙЛО ВОЛОДИМИРОВИЧ 3.01.1981 р.н. військовослужбовець 95 Житомирської аеромобільної штурмової бригади. ДШБ. Вийшов з частини м. Житомира район Богунія. 27.01.2018 і не повернувся", - написала вона.

У коментарях Самсоненко повідомила, що Голуб нібито виходив на зв'язок з одним із товаришів по службі.

"До нас на зв'язок не виходив. Але до сослуживця подзвонив та сказав що все добре. Скоро буде вдома. Але ж ми не знаєм, чи то його голос, чи взагалі то він говорив. Все чутки", - написала вона.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...