Хіти тижня. Увага! Ця родина втратила все, тому що любила про все розповідати в Facebook

Інформація, яку ви розміщуєте в соціальних мережах, може бути використана проти вас.

Ця родина втратила все через соціальні мережі. Фото: vesti-ua.net

Соцмережі дозволяють нам побачити, як живуть інші люди і показати світу себе, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Бажання покрасуватися перед іншими може принести не тільки "лайки", а й серйозні неприємності.

Перед тим, як запостити чергове селфі на тлі дорогої машини або свого шикарного інтер'єру, прочитайте цю історію.

Два роки ця пара збирала гроші на покупку власного будинку з величезним садом, в якому їх дочка могла б грати.

І ось, нарешті, їм вдалося придбати будинок своєї мрії: розташований він в хорошому районі, недалеко - школа. Ідеальне місце для молодої сім'ї.

Дружина захотіла поділитися цією радісною новиною зі світом. Вона опублікувала кілька фотографій свого старого будинку і того, куди вони збиралися переїхати.

Згодом подружжя привело в порядок новий будинок і зважилося на переїзд. Щоб перевезти меблі, вони найняли не перевіреного перевізника, а невідомих їм хлопців.

Вантажівка прибув за старою адресою, і робочі почали завантажувати в неї все майно сім'ї. Пара повинна була їхати до нового будинку прямо за вантажівкою.

Так вийшло, що перевізник змінив маршрут, і вантажівка поїхала іншою дорогою. Молода сім'я дісталася до призначеного місця раніше.

Вони з хвилюванням і радістю чекали на приїзд робітників. Незабаром хвилювання змінилося тривогою.

Протягом декількох годин вони намагалися додзвонитися перевізнику, але телефон був відключений, найгірше - подружжя не записало номер вантажівки, щоб відстежити її пересування.

Стало ясно, що їх обдурили, всі цінні речі родини опинилися в руках аферистів.

Правоохоронці прийшли до висновку, що грабіжники зацікавилися фотографіями сім'ї в Facebook і вирішили провернути цю злочинну схему.

Поліція попереджає: будьте обережні, коли викладаєте на загальний огляд фотографію, відео чи будь-компрометуючий контент в соціальні мережі. Це може повністю змінити ваше життя.

Пам'ятайте, що кожен має доступ до того, що ви постите. Ця інформація може бути використана проти вас!

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...