Хіти тижня. "В екстремальній ситуації їх не було": Відома українська співачка відверто розповіла про хворобу і своїх чоловіків

Зараз же співачка йде на поправку і проходить активний курс реабілітації, розмовляючи з психологом.

Євгенія Власова. Фото: ЗМІ

Коли стало відомо про тяжкий стан української співачки Євгенії Власової, яка нещодавно перенесла складну операцію, свою допомогу артистці запропонували багато знайомих. Про це знаменитість розповіла в студії програми "Світське життя" з Катею Осадчою. Відео інтерв'ю було опубліковано на каналі передачі в YouTube, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Серед них були зірки українського шоу-бізнесу і шанувальники, однак жоден із п'яти чоловіків, які залицялись до Власової останнім часом, не опинився поруч у настільки екстремальній ситуації.

"Костя Меладзе, Світлана Лобода дзвонила, я була в реанімації, ледве з нею розмовляла, вона мене підтримувала. Андрій Данилко, Вітя Павлік, стільки людей приходили, приносили гроші і допомагали, хто як може", - розповіла Власова.

За словами співачки, на заклик допомогти відгукнулися навіть консьєржки будинку, в якому вона проживає. Коли ж ведуча уточнила, чи підтримував артистку хто-небудь із чоловіків, Власова відверто зізналася, що поруч не виявилося нікого. "П'ятеро людей з'явилися у моєму оточенні, ніби як хороші", - розповіла співачка.

Серед залицяльників, як зазначила Власова, виявилась одна досить популярна в Україні людина, суддя та один артист. "Але в екстремальній ситуації їх не було", - зазначила вона.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...