Хіти тижня. "Вы фашисты, вы захватчики": Жінка, яка підтримала "кримнашиста" Райкіна, розгнівалась на українців (відео)

Також жителька Донецька не знала, чиї війська зараз там знаходяться.

Фото: РИА Новости.Користувачів мережі розлютило відео з обуреною зривом концерту Костянтина Райкіна в Одесі мешканкою Донецька. Його опублікував користувач із ніком Gelsomino в Twitter, передають Патріоти України.

На записі відбувається діалог між одеським активістом Сергієм Стерненком і донеччанкою, яка висловлює йому претензії за зрив виступу російського актора, який підтримав анексію Криму.

На питання, чи знає вона, чиї війська зараз знаходяться на Донбасі, жінка відповіла, що їй все одно, оскільки вона прийшла "прийняти мистецтво" і витратила на квиток 500 грн, що дуже багато для інваліда першої групи. У зв'язку з тим, що на концерт потрапити не вдалося, обурена глядачка звинуватила націоналістів у тому, що вони "залізли до глядачів у кишеню", і назвала їх "фашистами і загарбниками".

На питання, чиї війська перебувають на Донбасі, вона так і не відповіла і на зауваження перехожої, яка сказала, що таких людей не можна назвати українцями, жінка зухвало заперечила: "Як це я не українка, я донеччанка, дура!"

Відео не залишило байдужими користувачів Twitter і вони залишили під ними безліч обурених коментарів, які засуджують позицію агресивної жінки.

"Нехай їде на Донецьк. І там Райкіна дивиться", "У кінці вона все про себе сказала: "Я донеччанка-дура", "Ось так і живемо: "Яка різниця", "І ось така "українка" ганьбить нас на всю країну. Хамло", "Одна звивина і та пунктиром. Ось це жерсть, слів немає, дух перехоплює. Сергій дуже терплячий. А де воно взяло 500 грн?" "Я - донеччанка, дура!" Як багато в цій фразі", - відзначають вони.

- Я жітєль Данєцка, прішла пасматрєть іскусства.
- Ви знаєте, чиї війська зараз в Донецьку?
- Да какая вам разніца... pic.twitter.com/1wMS0y6puc
— Gelsomino (@Vsrakutartaluy) 19 ноября 2017 г.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...