Хіти тижня. В Івано-Франківську АТОшники провчили водія маршрутки, який образив жінку-військового (фото)

Окрім того, чоловікові виписали догану.

Фото: ЗМІ

В Івано-Франківську 18 учасників АТО вирішили провчити водія маршрутки № 26, який нахамив військовій гірничо-штурмового батальйону Галині Заболотній, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Репортер".

Так, чоловіки доїхали з ним до автостанції №3, а потім вийшли поговорити. "Дорослий дядько, Микола звуть. Дивимося руки трясуться, стає йому погано, тому що багато хлопців. Провели з ним профілактичну бесіду. Виникла яка ситуація - зайшло багато людей з посвідченнями, тому що це було біля військової частини на Тверській. Водій засумнівався, що вона така молода теж може мати посвідчення. Вибачався, говорив, що всю ніч не спав. Взяв номер телефону нашої військової і обіцяв передзвонити і вибачитися", - розповів глава обласної спілки учасників АТО Андрій Долик.

За його словами, в Управлінні транспорту і зв'язку ім повідомили, що водієві виписали догану і оштрафували перевізника "Корида-Транс".

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...