Хіти тижня. "В Україні не цінують справжній талант": Знаменитий артист зробив різку заяву

Сучасне суспільство в Україні не цінує талановитих артистів. Замість цього аудиторія вимагає "тупих","безграмотних" і "голожопих" зірок, чиї пісні схожі на кашу з м'ясорубки.

Іво Бобул

"Подібного роду культура робить з українців пластилін", - заявив каналу ZІК народний артист України, естрадний співак Іво Бобул, передають Патріоти України.

"Чомусь ми обожнюємо рівнятися на чужі країни, тому звернемо увагу на Америку. Що робить будь-який співак мого рангу на Новий рік? Він всюди: співає, гастролює. Мене в цьому році нікуди не запрошували", - зізнався 64-річний артист.

З цього Бобул зробив висновок, що живе в країні, якій просто не потрібен. "Тут потрібні тупі люди, безграмотні, безголосі, голожопі. Така культура потрібна. Очевидно, хочуть зробити з нації пластилін, з якого можна буде виліпити все, що завгодно. Тут не люблять людей, які мають свою позицію, погляди та індивідуальний музичний смак", - продовжив співак.

При цьому артист наголошує, що на його піснях нібито виросло ціле покоління. "Когось дратує моя творчість, комусь подобається. Однак із залу мого концерту люди виходять зовсім іншими. Я переконався у цьому неодноразово", - додав Бобул.

Незважаючи на ситуацію, співак не має наміру підлаштовуватися під сучасні тренди. "Я не можу використовувати незрозумілий людям текст, тому що хочу, щоб пісня була на мові. А не те що зараз - її як через м'ясорубку пропустили. Мова є сакральним інструментом наших предків. Я це поважаю, тому що по-іншому просто не можу", - резюмував артист.

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...