Хіти тижня. В Україні переведуть стрілки годинників: Названо дату

Українці за літнім часом починають жити в останню неділю березня. Тоді варто перевести стрілки годинника на одну годину вперед. Цього року це відбудеться в ніч з 30 на 31 березня о 3 ранку на одну годину вперед, повідомляють Патріоти України.

Для організму підйом на годину раніше є стресом. Виникає втомлюваність, зниження працездатності, дратівливість і депресію.

Найбільше годинну зміну в часі відчувають на собі люди, що мають проблеми з кров'яним тиском та захворювання серця – їм треба бути особливо уважними.

Щоб адаптація до цих змін відбулася непомітно, готуватися потрібно за тиждень. Для цього варто:

1. Лягати спати щодня на 15 хвилин раніше, ніж напередодні.

2. Для засинання провітрити приміщення, засинати в тиші і темряві, не користуватися гаджетами перед сном.

3. Не пити перед сном міцний чай, каву чи алкогольні напої. Вечеряти не пізніше, ніж за 2-3 години перед сном.

4. Прогулятися на свіжому повітрі.

5. Увімкнути зранку ритмічну музику, вона забезпечить бадьорий підйом і надасть позитивної енергії на весь робочий день.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...