Хіти тижня. "В Украине обитают не только "банд*ровцы": Собчак після трагедії у Кемерово показала знакове фото з Києва

Екс-кандидат у президенти РФ прокоментувала реакцію українців на пожежу, яка сталася на у Кемерово. Показово, що російська демократка і лібералка не зрозуміла феномен "бандерівщини" й намагається все ще поділяти українців на правильних і неправильних.

Ксенія Собчак. Фото:newizv.ru

Екс-кандидат в президенти Росії і телеведуча Ксенія Собчак поділилася показовим фото з України після трагедії, яка сталася в ТРЦ "Зимова вишня" в Кемерово. Пост був опублікований на сторінці Собчак в Twitter, інформують Патріоти України.

"А ось це фото у Російського посольства в Україні. Незважаючи на старання Скабеевой і Шейніна, в Україні мешкають не тільки "бандерівці"... Але цього нам не покажуть по ТБ .." - написала вона.

Контрабанда прямувала до США: Українські митники вилучили з посилки артефакти 6-го тисячоліття до нашої ери (фотофакти)

середа, 24 квітень 2024, 7:15

Київські митники знайшли автентичні нуклеуси походженням з північно-західної та західної частин України . Під час митного контролю міжнародного поштового відправлення київські митники вилучили з посилки, яка прямувала до США, три археологічні артефак...

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...