Хіти тижня. ''Вали в свою Россию!'': Відомого російського хокеїста принизили в США (відео)

Знаменитого хокеїста збірної Росії Іллю Ковальчука, який декілька разів відзначавсяпідлабузницькими висловлюваннями на адресу Володимира Путіна, освистали на матчі НХЛ у Ньюарку (Нью-Джерсі, США), повідомляють Патріоти України.

Місцеві фанати Національної хокейної ліги не змогли пробачити 35-річному уродженцю Твері його обман із контрактом.

Спортсмен, котрий підписав два роки тому 15-річний контракт із "Нью-Джерсі Девілз", несподівано оголосив про завершення кар'єри в НХЛ, що спричинило штраф на платіжку команди, скоротивши можливість підписувати гравців.

Росіянину були присвячені образливі плакати, а кожна його зустріч із шайбою супроводжувалася свистом і незадоволеним "бу-у-у". У якийсь із моментів Іллі запропонували "валити назад у свою Росію".

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...