Хіти тижня. "Валите на свою Франковщину и там за***йте людей": Нетверезі маріупольці влаштували скандал на блокпосту

Троє молодиків робили вигляд, що не розуміють української мови, і обурювалися, що "забули" правоохоронці з Прикарпаття на сході України.

Нетверезі маріупольці влаштували дебош на блокпосту. Фото: Галка.

На околиці Маріуполя вранці 15 серпня сталася конфлікт: нетверезі місцеві жителі вирішили похуліганити на блокпосту, який охороняють бійці спецпідрозділу «Івано-Франківськ». Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на inforesist.org.

Троє молодих людей робили вигляд, що не розуміють української мови, і обурювалися, що забули правоохоронці з Прикарпаття на сході України. "Валите на свою Франковщину и там за***йте людей", - заявили чоловіки у відповідь на вимогу поліцейських пред'явити документи. За невиконання законних вимог і агресивну поведінку бійці змушені були застосувати до хуліганів фізичну силу. Бійці викликали слідчо-оперативну групу, на порушників склали постанови за п'яну їзду, дрібне хуліганство та злісну непокору.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...