Хіти тижня. "Варана" убрали, чтоб договориться с ВСУ": Екс-найманець "ДНР" розповів, як Захарченко здав частину Донецька

В 2014 році Олександр Захарченко вів негласні переговори з українською стороною про здачу ділянки в Петровському районі Донецька, яку на той момент контролював бойовик з Росії з позивним «Варан».

Вигідні справи цікавили Захарченка більше, ніж якісь там росіяни. Фото: соцмережі.

Екс-командир бойовиків батальйону «Керч» Вадим Погодін заявив, що ватажок «ДНР» Олександр Захарченко домовився з ЗСУ про здачу донецького аеропорту, передають Патріоти України.

За його словами, в 2014 році Захарченко вів негласні переговори з українською стороною про здачу ділянки в Петровському районі Донецька, яку на той момент контролював бойовик з Росії з позивним «Варан». Пізніше «Варана» засудили до довічного ув'язнення за звинуваченням у вбивствах і крадіжці автотранспорту.
У той же час, Погодін вважає, що «Варана» прибрали для того, щоб передати контрольовану ним ділянку українським військовим в обмін на позиції в донецькому аеропорту. Він додав: «В бессудные казни я не верю. Насчет машин — да, наверное, было. Но и сам Захарченко на таких же автомобилях ездил. „Варан“ командовал обороной „Петровки“. Я уверен, что его убрали, чтобы спокойно можно было отдать эти позиции украинцам».

При цьому Погодін додав: «Любое преступление могут повесить на человека, который просто рыкнул на какого-нибудь прихвостня Захарченко».

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...