Хіти тижня. "Ваше место возле параши": Студенти з окупованих територій показали, де насправді має знаходитись прапор "ЛНР" (фото)

Перелякана директор Перевальського коледжу поінформувала бойовиків про те, що невідомі зірвали з даху коледжу "прапор" "ЛНР".

Фото: texty.org.ua.В окупованому Перевальську Луганської області місцеві студенти-патріоти зірвали прапор "республіки" з даху коледжу і повісили його на бачок в туалеті, передають Патріоти України з посиланням на "ДоннПресс".

Так, джерело повідомляє, що перелякана директор Перевальського коледжу Л.Литвинова поінформувала бойовиків про те, що невідомі зірвали з даху коледжу "прапор" "ЛНР". Після обходу навчального закладу "прапор" був виявлений в чоловічому туалеті на зливному бочці.
Джерело повідомило: "Молодь народилася і виросла в Україні, зрозуміло, що для них чужі "нові символи" "республіки"".

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...