Хіти тижня. Важкохвора відома співачка порадувала українців приємною звісткою

Українська співачка Євгенія Власова, за життя якої боролися лікарі-реаніматологи, вперше за довгий час вийшла на зв'язок зі своїми шанувальниками і порадувала їх звісткою про те, що незабаром збирається вийти в прямий ефір.

Євгенія Власова

Наскільки можна судити по фотографії і посту в Instagram, співачка йде на поправку, передають Патріоти України.

"Друзі мої, вітаю всіх вас з чудовими святами! Планую завтра вийти в прямий ефір о 21.00! Сподіваюся, вийде...", - прокоментувала свій знімок Євгенія.

Пост зібрав у соцмережі більше 3 тис. лайків і безліч яскравих коментарів - українці радіють першим хорошими новинами від виконавиці.

"Женічка, з одужанням! Рада за тебе", "Женічка! Здоров'я і всіх благ!", "Здоров'я вам, Ви чудова", - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, в листопаді Євгенія Власова потрапила в реанімацію, де протягом декількох тижнів лікарі боролися за її життя. Новина викликала резонанс у мережі, після чого українці стали активно збирати кошти на лікування знаменитості.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...