Хіти тижня. Вбивство 15-річної школярки на Донбасі: Бабуся загиблої несподівано звинуватила ЗСУ (відео)

Сюжет зі звинуваченнями на адресу України показали на каналі "1+1".

Скріншот

Бабуся 15-річної Дарини Каземірової, яка була вбита під час обстрілу селища Залізне Донецької області, стверджує, що снаряд прилетів в їх будинок нібито від Збройних сил України, а не терористів "ДНР". Про це жінка заявила в коментарі телеканалу ТСН, який так і подав її слова в своєму сюжеті, повідомляють Патріоти України.

На це також звернув увагу колишній редактор каналу, журналіст і історик Вахтанг Кіпіані, який вважає, що ТСН повинні били вирізати слова жінки з сюжету.



"Я більше трьох років працював редактором ТСН. І, якби вчора довелося б готувати матеріал до ефіру, то, не вагаючись, вирізав би слова матері, це дебільне "ватне" твердження про те, що стріляли "свої". Це не цензура, а гігієна і елемент національної безпеки. Не можна давати в ефір, дивляться мільйони людей, подібну повну нісенітницю, хто б її не сказав", - прокоментував Кіпіані ситуацію.

Обмеженням бути? Україна працює над внесенням Telegram в перелік цифрових платформ, які підлягають регуляції

вівторок, 30 квітень 2024, 14:44

Голова Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Ольга Герасим'юк вкотре порушила питання необхідності регулювання роботи Telegram в Україні. На її думку, офіційні державні організації мають бути поза Telegram, передають Патріоти Україн...

Отримали бойові повістки, але в ТЦК не з'явилися: Стало відомо, як суд покарав ухилянтів з Харкова

вівторок, 30 квітень 2024, 14:28

У Харкові суд засудив двох чоловіків до ув'язнення за ухилення від мобілізації. У ході судового розгляду з'ясувалося, що вони отримали бойові повістки, але не з'явилися до територіального центру комплектування, передають Патріоти України. Тому найближ...