Даші назавжди буде 15: З'явилися нові фото з місця загибелі дівчини в результаті обстрілу бойовиків на Донбасі

За попередніми даними офіцерів наглядової місії, стріляли з підконтрольної бойовикам шахти Гагаріна.

На місці загибелі дівчини. Фото:Fаcebook

В інтернеті оприлюднили нові фотографії з місця загибелі школярки в результаті обстрілу населеного пункту Залізне Донецької області бойовиками незаконних збройних формувань. Відповідні знімки на своїй сторінці в Facebook розмістив Тарас Корнійчук, передають Патріоти України.

"Даші назавжди буде 15 років. Село Залізне між нашим Торецьком і окупованою Горлівкою. Позицій у районі кілометра поруч немає. Дві 120 міни у двір. Перша прилетіла вночі. Друга близько 11 ранку. Саме вона вбила дитину", - зазначив він.

Корнійчук уточнив, що, за попередніми даними офіцерів наглядової місії, стріляли з підконтрольної бойовикам шахти Гагаріна.

"Важко підібрати слова, коли від усвідомлення того, що відбувається, просто ступор. До війни не можна звикнути, особливо коли стоїш на місці, де ще пахне смертю", - підсумував він.

Як повідомлялося раніше, у понеділок, 28 травня, в окупованому селищі Залізне поблизу Торецька внаслідок влучання снаряду проросійських бойовиків загинула 15-річна дівчинка Дарія.

В 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...

Українець відсудив у "Ощадбанка" десятки тисяч гривень моральної компенсації: Що сталося

вівторок, 16 квітень 2024, 9:23

Барський районний суд Вінницької області зобов'язав Ощадбанк повернути клієнту 129,4 тис. грн, які списали з його рахунку, та заплатити йому 30 тис. грн моральної шкоди. Клієнт став жертвою шахрайських дій, передають Патріоти України. Як йдеться в ріше...