Хіти тижня. Вбивство студенток у Харкові: З'явилося фото юних турчанок у компанії імовірного вбивці

Навряд чи нещасні дівчата підозрювали, що гучна сварка та розрив відносин закінчаться для них настільки жахливо...

Студенток жорстоко вбив спільний знайомий. Ілюстрація: РБК.

У мережі розповіли про вбивцю студенток Букет і Зейнеп, яким виявився їхній спільний знайомий Хюсюнджян. Стали відомі імена студенток ХНУ ім. Каразіна, чиї залиті кров'ю тіла були виявлені на харківській квартирі, передають Патріоти України.

Як повідомили адміністратори сторінки "Харків SOS" у Facebook, дівчат звали Йилдиз Букет и Хюснюбеі Зейнеп. Одна родом з Ізміра, інша - з Хатайя. Крім того, стало відоме ім'я головного підозрюваного у подвійному вбивстві. Зазначається, що саме на чоловіка, який на фото з дівчатами, скаржилася одна зі студенток своїм родичам. Його ім'я Хюсюнджян.

Цей персонаж кілька разів прилітав у Харків на побачення зі своєю коханою. Але останнім часом відносини між молодими людьми зіпсувалися, а під час останнього візиту Хюсюнджяна, між парою відбувся публічний скандал. Це сталося в одному з харківських ТРЦ.

"Бесіда велася на підвищених тонах і за студентку стали заступатися відвідувачі ТРЦ. Не бажаючи публічності, екс-наречений представився їм як "Містер Ікс" і покинув місце конфлікту", - йдеться в пості.

Нагадаємо, що в новорічну ніч Хюсюнджян з особливою жорстокістю розправився з Букет і Зейнеп, перерізавши кожній з них горло. Після цього, 2 січня, громадянин Туреччини перетнув кордон України.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...