Хіти тижня. Вбивство у Голлівуді: Стали відомими страшні подробиці загибелі української моделі у США (відео)

Українку виявили мертвою зі слідами укусів у квартирі свого цивільного чоловіка. Це вбивство уже увійшло в історію, як одне з найжорстокіших 21-го століття.

Яна Касьян. Фото:скрін відео

Романтичний Спейсі, впійманий на педофілії – розбещував діточок. Того самого м’язистого Сталоне звинуватили у груповому згвалтуванні неповнолітньої. Гучний скандал із продюсером Харві Ванштейном, якого звинуватили у сексуальних домаганнях відомих зірок. Пагорби Голівуду більше нагадують Соддом і Гоморру, ніж пристанище здібних та успішних. Але ці успішні та багаті не обійшлися і без України. Про це йдеться у сюжеті "Українських сенсацій" на 1+1, передають Патріоти України.

Романтична і кримінальна історія, заснована на реальних подіях. 30-літня киянка, модель Яна Касьян просто шукала кохання, а він – канадець Блейк Лейбл, син мільйонера, особливо жорстокий убивця. Українку Яну знайдуть мертвою зі слідами укусів у квартирі свого цивільного чоловіка.

Це вбивство уже увійшло в історію, як одне з найжорстокіших 21-го століття. Але так багато світ ще не знає і навіть не чув. Нові деталі вбивства змусять похитнутися незворушну американську Феміду.

Як голівудський сценарист утілив у життя найстрашніший сюжет свого ж коміксу? Чому в тілі жертви не виявили жодної каплі крові? Рідна мати убитої Яни Касьян розповість, як та чому вона безпорадно спостерігала і чула останній стогін доньки, кого та чому вона благала про допомогу і за що вона ненавидить каліфорнійських копів.

А також, коли ж вийде американський різник на свободу і чи може продовжити полювання на власну доньку уже в Україні. Щоб приховати від дівчинки жахливу історію смерті її матері, у цій родині уже вирішили ніколи не промовляти ім’я її батька. А Блейк тим часом, сидячи за гратами, всіляко заперечує причетність до коміксів і до вбивства матері своєї дитини.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...