Хіти тижня. Вдарив пляшкою по голові та прикінчив кухонним ножем: На Дніпропетровщині 11-класницю жорстоко вбили у неї ж вдома (фото)

У Дніпропетровської області у власному будинку вбили молоду дівчину, затримали підозрюваного - ним виявився 21-річний хлопець.

Фото: ГУ НП у Дніпропетровській області.У селі Південне Нікопольського району Дніпропетровської області у власному будинку вбили 11-класницю. Підозрюваний у скоєнні злочину затриманий, ним є 21-річний хлопець, йдеться на сторінці Національної поліції в Facebook, передають Патріоти України.

"... зловмисник прийшов додому до неповнолітньої, коли вона знаходилася вдома одна. Хлопець вдарив дівчину пляшкою по голові, а коли вона втратила свідомість, завдав кухонним ножем удар в шию", - зазначили у відомстві.

Нападник забрав з собою мобільний жертви, покинув місце злочину, а потім викинув телефон в кущі. До розкриття злочину притягувався кінолог зі службовим собакою "Громом". Собака провів поліцейських від будинку вбитої до магазину, обладнаного камерами відеоспостереження, і зупинки.

Надалі в ході опитування свідків та інших оперативних заходів місцезнаходження зловмисника було встановлено. Підозрюваного затримали в його будинку, який знаходиться в сусідньому селі. Розпочато виробництво по ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу, вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років.

Новий шлях постачання армії агресора маже готовий: Росіяни завершують будівництво залізничного моста поблизу Маріуполя, - Андрющенко

четвер, 25 квітень 2024, 9:32

Російські окупанти майже завершили будівництво залізничного моста біля села Гранітне, що неподалік Маріуполя. Про це у своєму телеграм-каналі написав радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко. "Будівництво залізничного мосту біля Гранітно...

Науковці розшифрували практично знищені папіруси з Помпеї, з котрих дізнались місце поховання великого філософа Платона та обставини його життя

четвер, 25 квітень 2024, 9:23

Революційне сканування та дослідження папірусів Геркуланума виявило чудові нові подробиці про філософа Платона, зокрема точне місце його поховання, повідомляє "Ancient Origins" . Це значне археологічне досягнення стало результатом проєкту розшифровки ...