Хіти тижня. "Вечеря в одній з найбільш елітних частин ЗС імперашки. І ці клоуни розповідають про голодуючу Україну", - у мережі показали, чим годують "кращу армію в світі"

З часів розпаду СРСР, здається, нічого не змінилось на краще. Годувати солдатів як худобу - стара традиція Недонаддержави.

Стандартна вечеря українських військових разюче відрізняється від їжі, якою годують елітні війська Росії, - йдеться в паблік "Раіссі-Ватушка" в Twitter, передають Патріоти України.

"Вечеря в одній частині з найбільш елітних ВС Імперашки. І ці клоуни розповідають про голодуючу Україну", - сказано в повідомленні.

Тим часом, в коментарях зацікавилися, що ж це лежить на краю тарілки.

"Що на краю тарілки? Боюся припустити", "Так там на що не глянь - страшно припускати", - написали користувачі.

У livejournal вирішили порівняти вечерю військових РФ зі столовими ВСУ, де годують за стандартами НАТО.

"Як годують воєнщину і бійців-бан*ерівців", - написали в блозі, надавши знімки.

Хлопець у Дніпрі заїхав на АЗС за кавою та раптово став мільйонером (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:01

Ім'я щасливчика – Артем Пісоцький. 17 квітня чоловік заїхав на АЗК за вранішньою кавою і вирішив купити лотерейний білет. "Я часто купую лотерейні білети на заправці. Обрав лотерею "БАГАТСТВО ФАРАОНІВ". У цьому білеті був виграш – 100 гривень, я виріши...

При цьому отримували зарплату у ТрО: Депутати Київради ухилялися від військової служби і тепер постануть перед судом

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:55

Державне бюро розслідувань передало до суду обвинувальний акт щодо ухилення від військової служби трьома депутатами Київської міськради. Про це повідомляє ДБР, передають Патріоти України. Зазначається, що йдеться про солдатів однієї з військових частин...