Хіти тижня. "Ведьма все молодеет, под пуйла ботоксного косит": Українців розлютило нове фото співачки-зрадниці

Таісія Повалій. Фото: viva.ua

Народна артистка України, колишня народний депутат від "Партії регіонів" і наближена до екс-президента України Віктора Януковича скандальна естрадна співачка Таїсія Повалій, яка відвідала Київ на новорічні свята, потрапила під шквал критики в мережі, повідомляють Патріоти України.

Негативні коментарі про артистку з'явилися під її фотографією на сторінці українського політолога Олексія Голобуцького в соціальній мережі Facebook.

Так, він висміяв фотографію, опубліковану в Instagram-акаунті Повалій, з підписом "жизнь удалась". У кадрі співачка відображена, лежачи в одязі та взутті на дивані.

"Життя вдалось!" Ну, от якось так вони там і уявляють собі "вдале життя". Кремлівські бл... і, сееер!.."- написав Голобуцький.

Підписники Голобуцького також розкритикували безглузду фотографію Повалій. "Оце вже, запити, все-таки, скромні виявилися, всього лише - не роззуватися, лежачи на дивані...", "Відьма все молодіє, під пуйла ботоксного косить", "А пляшечка, напевно, від глоду", - пишуть коментатори.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....