Хіти тижня. Ведмежа послуга: Позицію ЗСУ на Донбасі "засвітили" балакучі журналісти

Відомий телеканал показав вогневу позицію наших військовослужбовців у всій красі.

У програмі "Спецкор" на телеканалі "2+2" знімальна група показала позицію українських військовослужбовців на Донбасі, повідомляють Патріоти України.

Про це написав офіцер батальйону "Азов" Вадим Бойко на своїй сторінці в Facebook. "Знімальна група проводить зйомку, викладаючи вогневу позицію у всій красі, головне, що дядько в балаклаві, щоб ніхто не здогадався. І сама позиція обладнана за всіма правилами. Ну, так щоб без варіантів, але геройськи на ній померти", – написав військовослужбовець.

Водночас волонтер Роман Донік розповів, що це не першоквітневий жарт, адже 30 березня, проросійські бойовики обстріляли цю позицію. "Два дні тому саме з цієї позиції з кулемета, намагалися потрапити в БМП противника на дистанції 2400. Не потрапили. Зате навідник БМП другою чергою у відповідь потрапив. Слава Богу, боєць живий. Поранений, але живий", – розповів волонтер.

Опублікував: Інна Мартинчук

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...