Хіти тижня. Ведучий під час ефіру вигнав зі студії учасника, який відмовився спілкуватись державною мовою (відео)

Конфлікт стався в прямому ефірі передачі "Прямим текстом" на каналі ZIK.

Остап Дроздов

Ведучий Остап Дроздов під час ефіру передачі вигнав зі своєї студії блогера Юрія Романенка, який відмовився спілкуватись державною мовою, передають Патріоти України.

До цього пан Дроздов уточнив, що перед ефіром він із цим гостем розмовляв українською, що пан Романенко добре володіє "солов'їною". Блогер підтвердив, що може розмовляти і російською, і українською. "Я буду вдячний, це мені як журналісту приємно, якщо ви розмовлятимете українською", – попросив Дроздов.

Той відповів, що казатиме, "як понесе", проте почав російською. "Ми домовлялися українською", – зупинив спіч ведучий. Романенко відповів, що розмовлятиме, "як хоче". Ведучий уточнив, що йому не принципово, якою розмовляє гість. "Ви можете розмовляти українською", – підкреслив він. Блогер заявив, що "не хоче", і Дроздов попросив упертюха покинути студію, що і було зроблено. Водночас ведучий зазначив, що інший гість студії може розмовляти російською.

Відео на своїй сторінці у Facebook опублікував Єгор Гуськов.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...