Хіти тижня. Великий бокс: "Він був невловимий і добре діяв у захисті", - українець Олександр Гвоздик прокоментував свою перемогу над французом Мехді Амаром (відео)

Перемога над Амаром надає Гвоздику можливість провести бій за повноцінний чемпіонський титул за версією WBC проти переможця бою між Адонісом Стівенсоном і Баду Джеком.

У Нью-Йорку, США, відбувся бій між непереможним українським боксером Олександром Гвоздиком і французьким боксером Мехді Амаром (34-6-2, 16 КО).

Гвоздик здобув перемогу і завоював пояс тимчасового чемпіона світу за версією WBC.

Український боксер виграв бій у 35-річного француза одноголосним рішенням суддів: 117:111, 116:112, 118:110.

Для українського боксера ця перемога стала п'ятнадцятою в п'ятнадцяти поєдинках на професійному рингу. Дванадцять боїв Гвоздик завершив достроково.

"Він був невловимий і добре діяв у захисті. Він тікав і зробив все для того, щоб було складно зловити його", - сказав український боксер про свого супротивника.

"Це прекрасне почуття - виграти титул. З нетерпінням чекаю можливості поборотися за пояс регулярного чемпіона. У наступному бою я сподіваюся зустрітися з переможцем бою між Адонісом Стівенсоном і Баду Джеком", - також зазначив Гвоздик.

Кращі моменти бою:

Повне відео бою. Насолоджуйтесь, друзі:

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...

Рухався на великій швидкості: В огорожу Білого дому врізався автомобіль

неділя, 5 травень 2024, 19:44

У столиці США місті Вашингтоні автомобіль, який рухався на великій швидкості, врізався в одну з огорож на периметрі безпеки навколо Білого дому. Внаслідок інциденту, який трапився пізно увечері 4 травня, водій загинув. Про це повідомляє «Голос Америки»...