Хіти тижня. Ветеран АТО озвучив справжню трагедію в справі Олени Зайцевої

Відомий громадський діяч і ветеран АТО Леонід Маслов жорстко відреагував на новину про те, що в страшному ДТП в Харкові загинули вдова і дочка героя АТО Володимира Янчука.

Губи і Lexus - це засоби вимірювання щастя і успіху?

Про трагедію сім'ї, що три роки тому поховала батька, героя АТО, перед цим писав інший доброволець, суддя Олександр Мамалуй. І ось маємо відозву його побратима: "У мене немає ніякої ненависті і гніву щодо тієї Зайцевої. І жалості немає, тільки противно. Є визначене законом покарання - думаю, 10 отримає, через 3-5 років вийде. Невелика трагедія - три рочки посидіти. У порівнянні зі стражданнями і втратами людей, які вона (підозрюється) викликала. І не має значення, які губи і автомобіль", - написав Маслов у Facebook, передають Патріоти України.

За словами Маслова, огидним йому здається те, що дітей захисників України вбивають на мирній території, а суспільство вимірює успіх елітними авто і "тюнінгом" обличчя.

"Гидко те, що губи і Lexus - це засоби вимірювання щастя, удачі, соціального статусу та наявності права їхати на червоне. Огидно, що величезна кількість моїх співвітчизників до цього прагнуть. Що насправді хтось цій нікчемі заздрив. Що Вконтакті. Що є шанувальники. Що одні гинуть за нашу землю, а інші в той час вбивають їх дітей ... І всякі Шуфричі будуть продовжувати це робити", - констатує АТОвець.


Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...