Хіти тижня. Ветеран АТО розповіла про злочини на передовій

У зоні АТО найбільшою проблемою залишаються випадки пияцтва й зґвалтування.

Заступник командира батальйону з роботи з особовим складом 54-ї окремої механізованої бригади 46-річна Оксана Якубова розповіла Gazeta.ua, як у зоні АТО борються зі злочинами, передають Патріоти України.

"Щойно заснула, мене розбудили. Кажуть: "Вставай швидко, у нас НП". Один боєць із мого підрозділу намагався зґвалтувати місцеву мешканку. Прийшов до неї в хату й почав погрожувати автоматом. Жінка наробила крику й він, видно, злякався, бо справу до кінця не довів. Найгірше, що сталося це в регіоні, де стосунки з місцевими і так були напружені. Жінка ця в поліцію не пішла, а обмовилася десь у приватній розмові про це. Один боєць почув.

Коли цього ґвалтівника привезли, вигляд у нього був уже "нетоварний" - хлопці встигли морду набити. Але справи проти нього не порушили. Слідчий сказав, що злочин не завершений. Якби це зняли на камеру або він таки примусив ту жінку, то можна було б почати провадження. Я не розумію, вона що сама мала себе тоді на мобільний знімати? Чи сусідів для цього покликати?

Наступного дня у моєму підрозділі цього бійця не було. Характеристику я йому написала найгіршу. Жінці тій хлопці допомогли по господарству й продуктами", - розповіла Оксана.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...