Хіти тижня. Відео з місця стрілянини біля Червоної площі у Москві

На запису видно, що підлога практично по всьому ресторану в краплях крові.

З'явилося перше відео з місця стрілянини в барі біля Червоної площі в Москві ввечері 30 грудня. Його опублікував телеканал "Life" на Youtube, передають Патріоти України.

На записі видно, що підлога практично по всьому ресторану в краплях крові. Ймовірно, поранених або несли, або вони пересувалися самі.

Також повідомляється про затримання стрілка. За інформацією Telegram-каналу Mash, злочинця було затримано рано вранці на Новоризькому шосе в Підмосков'ї. Побачивши поліцію він став погрожувати накласти на себе руки, приставивши до голови пістолет. Коли поліцейські все ж спробували його скрутити, хлопець вистрілив собі в голову. Він зараз знаходиться в лікарні.

Особу стрілка встановлена. Це 26-річний москвич Олексій Семелін. Раніше він притягувався до відповідальності за їзду в нетверезому стані, закінчив факультет аеромеханіки і літальної техніки МФТІ і займався репетиторством з математики.

Нагадаємо, хлопець відкрив стрілянину в одному з барів Москви після того як побачив там свою колишню дівчину разом з її новим коханцем. Він поранив обох, а також одного з відвідувачів.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...