Хіти тижня. "Відмовилася приймати букет": У Росії ревнивець по-звірячому зарізав дівчину в магазині (відео 16+)

Після того, як зловмисник наніс жертві удари ножем, він намагався покінчити з собою.

Фото: "КП".У російській Уфі чоловік зарізав кохану, яка відмовилася прийняти його букет, передають Патріоти України з посиланням на "Комсомольская правда".

"Хлопець вручив дівчині квіти, але вона чомусь відмовилася приймати букет. Тоді він вихопив ніж і почав наносити удари. А коли та перестала чинити опір, намагався накласти на себе руки", - розповіла продавщиця, що стала свідком страшної різанини.

Прибулі на місце події правоохоронці виявили молодого чоловіка ледь живим, його екстрено госпіталізували. До прибуття швидкої допомоги хлопець кричав людям, які оточили його: "Добийте!".

Жертва чоловіка померла на місці. Медики нарахували на тілі дівчини не менше 17 колото-різаних поранень.

"Удари ножем чоловік завдав своїй співмешканці з ревнощів, так як отримав відмову продовжувати з ним стосунки. За фактом порушено кримінальну справу за статтею "Вбивство". Підозрюваний перебуває в лікарні, у важкому стані", - повідомили у Слідчому комітеті Росії.

Молодий чоловік чекав свою кохану біля її будинку, а коли та помітила його, втекла, ймовірно, сподіваючись, що в магазині хлопець до неї чіплятися не буде. Після кривавої розбірки магазин закрили, всю ніч правоохоронці провели на місці події - робили огляд, розмовляли зі свідками.

Відомо, що ймовірному вбивці 26 років, він приїжджий з Узбекистану, довгий час жив у Москві.

Відео можна переглянути за посиланням.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...