Хіти тижня. Відмучилась. Була гордістю школи: Педагоги розповіли про школярку, вбиту матір'ю під Кропивницьким

Директор навчального закладу бачив матір дівчинки на батьківських зборах, але нічого дивного не помічав.

Фото: ЗМІ

У школі, де навчалася 12-річна мешканка Кропивницького Катя Добродій, яку по-звірячому вбили, не можуть відійти від шоку, повідомляють Патріоти України.

За словами, директора школи Олександра Саржевського, дівчинка була дуже здібною, уроки не пропускала, була відмінницею.

"Дитина позитивна, для якої дев’ятка – це була найнижча оцінка. Неконфліктна, доброзичлива, розумна. У школі проблем не було … Катя хотіла вчитися, їй це подобалося. Загалом, дитина, з якою вчителям хочеться працювати", - каже Саржевський, називаючи дівчинку "гордістю школи".

Директор навчального закладу бачив матір дівчинки на батьківських зборах, але нічого дивного не помічав: "Мама в цьому навчальному році двічі була на батьківських зборах, цікавилася життям своєї дитини, - відповів директор. - Хороша сім’я, тато, молодша сестричка".

Журналістам вже вдалося поговорити з батьком загиблої дівчинки, але він коментувати трагедію відмовився: "Так, Катю дійсно знайшли мертвою. Вона була дуже хорошою дівчинкою. Завтра похорон. Більше питань ніяких не задавайте".

У Німеччині жорстоко побили переможця Ліги Європи-2022

вівторок, 30 квітень 2024, 23:43

Півзахисник Герти, яка виступає у другій Бундеслізі, Аймен Баркок був побитий в одному із нічних клубів Берліна. Про це пише Bild, передають Патріоти України. Повідомляється, що інцидент відбувся в неділю близько 4:30 ранку. Невідомі побили Аймена по о...

На Волині 19-річна мама отримала підозру за те, що заморила голодом власну дитину

вівторок, 30 квітень 2024, 22:55

На Волині через умисні дії матері немовля не прожило і двох місяців. ЇЇ підозрюють у тому, що заморила дитину голодом. Про це повідомляє прокуратура Волині, передають Патріоти України. «За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокурат...