Хіти тижня. Відомий російський актор звинуватив співгромадян в тупості

Люди не захотіли пропускати актора в черзі.

Дмитро Дюжев

Російський актор Дмитро Дюжев в ефірі латвійської телепередачі "Без образ" розповів, як росіяни відмовилися пропускати його в черзі на реєстрацію в аеропорту, передають Патріоти України.

Відреагувавши на це артист заявив, що його співвітчизники гідні всіх поганих серіалів, які для них знімають. На його думку, вони не варті того ризику для життя і здоров'я, на який він часто йде під час зйомок.

"Яке розчарування? Це говорить про те, що це правильно - коли для вас, глядачів, роблять таку лабуду і туфту, серіали ці дешеві і бездарні. Ви цього заслуговуєте! Виходить, ви заслуговуєте на той продукт, який ви дивитеся! Я думав, що ви порядні, культурні, освічені, духовні люди, росіяни. А виявляється, це такий рівень. А ми говоримо, так що ж вони знімають і знімають ці погані серіали, так хто ж їх дивиться? Вони (актори з поганих серіалів - ред .) грають, а ви вірите, плачете і смієтеся з ними", - заявив Дюжев.

В соціальних мережах люди почали "гнобити" співвітчизника. "Зовнішність незвичайна - кіношники це люблять. Однак, нерозумний і актор посередній. Говно, якщо вже по часнику. Жертву ще робить з себе, лол". "Дюжев не актор", - написали люди в коментарях.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно