Хіти тижня. Відомий український журналіст заявив, що не бажає воювати на Донбасі

Гордон підкреслив, що стріляти він вміє, причому "добре вміє", але бажання поїхати добровольцем в зону антитерористичної операції у нього не виникало.

Дмитро Гордон

Відомий український журналіст і телеведучий Дмитро Гордон заявив, що не поїхав би воювати на Донбас. Про це він повідомив в ефірі телеканалу NewsOne, передають Патріоти України.

При цьому Гордон підкреслив, що стріляти він вміє, причому "добре вміє", але бажання поїхати добровольцем в зону антитерористичної операції у нього не виникало. Він переконаний, що на мирній території здатний принести більше користі.

"Ні, не виникало. Я вважаю, що я можу зробити набагато більше, ніж з автоматом. Хоча автоматом користуватися я вмію, і добре вмію", - заявив Гордон.

Що робити, якщо гроші залишились в банкоматі - банк надав пояснення

середа, 1 травень 2024, 6:44

Monobank став об'єктом критики через заяви своїх клієнтів, які стверджують, що після виконання операції зняття грошей у банкоматі, купюри залишаються всередині, а чекати на повернення коштів потрібно 60 діб. Банк пояснив, що такий термін визначається п...

Новий поворот: Згадки про арештованого заступника міністра Шойгу видалили із сайту Міноборони РФ

середа, 1 травень 2024, 5:00

Сторінка з біографією заарештованого у справі про хабар заступника міністра оборони Тимура Іванова зникла з сайту Міноборони РФ. Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України. Раніше на сторінці була розміщена біографія Іванова, вказувалося, якими о...