Хіти тижня. "Відсидів десять років за вбивство з особливою жорстокістю": Колишній одеський кримінальник врятував дітей з наркопритону

Про дітей дізнався з листування, яке почав, ще перебуваючи у в'язниці. А коли чоловік вийшов на свободу, то відразу повідомив про те, що відбувається владі.

Про такий випадок розповіла на сторінці в Фейсбуці співробітниця патрульної поліції Зоя Мельник, передають Патріоти України.

У квартиру терміново навідалися поліцейські. Там всюди лежали люди в наркотичному або алкогольному сп'янінні. Пол був закиданий пляшками з-під спиртного, недопалками, сміттям. Скрізь були калюжі крові.

За дітьми доглядала "няня", яка була абсолютно п'яна і в неадекватному стані. Вона розповіла, що вранці один з її товаришів по чарці намагався покінчити життя самогубством і порізав собі вени. Потім його забрала швидка. Дітей кинула їх мати. У них навіть не було ніякого одягу, а у одного хлопчика на нозі була стара загнила рана.

"Квартира - справжнісінький притон - сморід, бруд. Діти - три хлопчика, віком 1.5, 2.5 і 4 роки. Брудні, голодні, босі, в квартирі жодної іграшки. Такого я ще не бачила ніколи - жодного поганого плюшевого ведмедика. 6 -й поверх, відкриті вікна на балконі, мотлох як ніби спеціально склали так, щоб дитині було зручно поглянути в вікно і ... в квартирі з їжі - вже заграв "суп" з води і макаронів, на кухні, прямо на підлозі на мокрому запісяному матраці спала молодша дитина, спала, так як, мабуть, бігати сил у нього не було, худа попа, рахітні ніжки. В пляшечці - манна каша на воді. Теж скисла", - написала Мельник.

Зараз діти знаходяться в Будинку дитини, вони здорові і отримують все необхідне. Незабаром їх можуть усиновити. Чоловік, який врятував дітей, відсидів десять років за вбивство з особливою жорстокістю - він відрізав людині голову.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...