Хіти тижня. Відвоювали населений пункт: Окупанти заявили про просування ЗСУ під Горлівкою

Офіційного підтвердження даної інформації з нашої сторони поки не було.

Ілюстрація:ONLINE.UA

У соціальних мережах представники бойовиків "ДНР" повідомляють, що ЗСУ зайняли селище Чигарі під окупованою Горлівкою. Про це пише DonPress, передають Патріоти України.

Так, окупанти відзначають: "З ранку південний захід Горлівки чув вихідні, штук 5, і тиша. Чутки: ЗСУ зайняли селище Чигарі під Глибокою".

"Не чутки. Дійсно зайняли"..

Також, захоплення селища підтвердила і затята прихильниця "русского мира", донецька журналістка Марина Харькова, яка зазначила, що за низкою свят "влада республіки" не помітила, як втратила селище в "сірій зоні".

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...