Хіти тижня. Війна з агресором? Ні, не чули: Чиновники та активісти з Волині відправились у РФ на "форум переможців" (фото)

Одна з учасниць делегації навіть встигла розповісти в інтерв'ю місцевому радіо про те, що в Україні начебто панують "фашизм і беззаконня".

Фото:volyn24.com

На Волині розгорівся скандал через відвідування місцевими чиновниками та активістами "форуму переможців" в російському Брянську. Про це пише volyn24, інформують Патріоти України.

На акції в РФ, присвяченій Другій світовій війні, в якості представників України були присутні голова організації "Російський культурний центр" Ольга Саган, голова організації "авіалюбителів" Ілля Сметанін, екс-прес-секретар громадського формування "Правоохоронці", голова громадської ради при голові Волинської ОДА Олександр Волянюк, член виконавчого комітету Луцька Валерій Корпач, а також голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін.

При цьому Саган крім участі в форумі встигла дати інтерв'ю місцевому радіо і розповісти про те, що в Україні нібито панують "фашизм і беззаконня".

За даними видання для Волянюка ця поїздка може закінчитися позбавленням посади голови громадської ради. Члени ради мають намір ініціювати його звільнення.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...