Хіти тижня. "Він прийшов сюди вбивати українців, але його дістали раніше": У мережі показали вдалий момент роботи українського снайпера (відео)

Терорист раз-у-раз вигулькував із окопу: певно, проводив візуальну розвідку, розглядав наші позиції чи коригував орієнтири для свого снайпера або артилерії.

Снайпер у зоні АТО. Ілюстрація:24 канал

Підрозділ українських снайперів знищив ще одного російського терориста: момент пострілу потрапив на відео, записане снайперським тепловізійним прицілом. Конкретно цей терорист раз-у-раз вигулькував із окопу: певно, проводив візуальну розвідку, розглядав наші позиції чи коригував орієнтири для свого снайпера або артилерії. Відео виклали на сторінці Центру волонтерів "People's Project" у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Він прийшов сюди вбивати українців, але його дістали раніше. На відео - один із вдалих моментів роботи українського снайпера.

Свого часу ми допомогли цим хлопцям спорядженням: на що пішли ваші кошти, ви бачите на відео. Зараз Центр волонтерів "People's Project" продовжує збір коштів на спорядження для іншого загону снайперів, які активно працюють на передовій. Сума збору складає близько 50 000 гривень. Хоча значну частину ми вже зібрали, проте ваша участь і досі потрібна." - сказано у підписі до відео, яке можна переглянути тут.

Нічого святого: У Росії відсторонили від виконання обов'язків священика, який очолив панахиду за Навальним

середа, 24 квітень 2024, 14:27

Російський священник, який очолив панахиду за опозиціонером Олексієм Навальним у березні 2024 року, був відсторонений від духовних обов'язків на три роки. Про це пише Reuters із посиланням на Московську єпархію РПЦ, передають Патріоти України. Зазначає...

"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...