Хіти тижня. Водій був шокований! Кмітливі білки сховали під капотом авто 23 кг шишок (фото)

​У місті Гейлорд (штат Мічиган, США) чоловік виявив під капотом свого автомобіля 23 кілограми соснових шишок, які наносили туди білки.
Фото: ЗМІ

Житель Гейлорда Келлен Мур їхав на роботу, коли кондиціонер в авто почав видавати дивні звуки, повідомляють Патріоти України.

Чоловік зупинив машину, заглянув під капот і побачив шишки. Вони заповнювали всі вільні місця у відсіку двигуна та товстим шаром покривали мотор зверху.

Добравшись до роботи, чоловік разом із колегою близько 45 хвилин виймали шишки з автомобіля. Через жар від двигуна вони розширилися, тому з деякими було важче.

Власник авто переконаний, що запаси в машині з’явилися завдяки білкам. – Тут часто таке буває. Рано чи пізно щось подібне трапляється з кожним. Тільки не в таких масштабах, – каже приятель Аврі.

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...