Хіти тижня. Воювати готові, але не так: "Грузинський легіон" вийшов зі складу 54-ї ОМБр

«Грузинський легіон» - заснований в 2014 році іноземний військовий підрозділ, який прийшов на допомогу Україні у війні на Донбасі.

«Грузинський легіон» виходить зі складу 54-ї ОМБр. Про це йдеться в повідомленні прес-служби легіону на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

«20 декабря 2017 года Грузинский Легион своим полным составом покинул 54 Бригаду из-за некомпетентности командира Майстренко Алексея и его окружения, а также незаконных приказов, изданных им», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, мова йде про «операцію 16 грудня», при якій були поранені 11 бійців Грузинського легіону і 25 Батальйону. Деталі операції пообіцяли оприлюднити в найближчі дні.

Хлопець у Дніпрі заїхав на АЗС за кавою та раптово став мільйонером (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:01

Ім'я щасливчика – Артем Пісоцький. 17 квітня чоловік заїхав на АЗК за вранішньою кавою і вирішив купити лотерейний білет. "Я часто купую лотерейні білети на заправці. Обрав лотерею "БАГАТСТВО ФАРАОНІВ". У цьому білеті був виграш – 100 гривень, я виріши...

При цьому отримували зарплату у ТрО: Депутати Київради ухилялися від військової служби і тепер постануть перед судом

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:55

Державне бюро розслідувань передало до суду обвинувальний акт щодо ухилення від військової служби трьома депутатами Київської міськради. Про це повідомляє ДБР, передають Патріоти України. Зазначається, що йдеться про солдатів однієї з військових частин...