Хіти тижня. "Волочкова головного мозку": Скандальна балерина в мікро-бікіні показала шпагат у незвичному місці (фотофакт)

42-річна російська балерина Анастасія Волочкова показала фотографію, де вона сидить на шпагаті на білому кабріолеті Mercedes.

У підписі до фото на своїй сторінці в Instagram вона радить якомога частіше сідати на шпагат, передають Патріоти України.

"Сідайте на шпагати, не забудьте витягнути коліна, витягніть носочки, виберіть вподобаний з подарованих автомобілів, як мій, не обов'язково майбах. Вам, милі дами, напевно, дарують ще більш престижні автомобілі, що ж там мені... Залізьте на них... Хоча б на подаровані авто, не кажучи вже про чоловіків. Не зваліться тільки, благаю. і дивуйте своїх коханих! Щирістю, справжністю, безпосередністю, любов'ю і яскравим сексом!", - написала Волочкова.

Вона також звернулася до своїх хейтерів. "Рада завжди служити вам моїм талантом і творчістю. А тим, кому не соромно користуватися іменами успішних через відсутність своїх, можу сказати одне: насолоджуйтеся! Я не перестану вас радувати, розбурхувати і збуджувати. Багатьом цього не дано", - написала Волочкова.

Опублікував: Олег Устименко

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...