Хіти тижня. Волонтери показали, як українські військові знищують окупантів (відео)

Легендарна група К-2 - справжні професіонали своєї справи. Ворожі обстріли населених пунктів Світлодарської дуги жорстко караються цими хлопцями.

На Світлодарській дузі неспокійно. Фото: Укрінформ.

В зоні проведення ООС на Донбасі розвідники першого батальйону 54-ї бригади, група К-2 завдали удару по позиціях терористів. Відповідне відео оприлюднили волонтери фонду "Повернись живим", передають Патріоти України.

"Швидко збираємося. Є інформація. Зараз по селу і нашим позиціям будуть стріляти мінометами, в них на прикритті декілька одиниць ствольної артилерії. Відпрацьовуємо на випередження: я коректую, по команді - ховаємося. Головне, щоб "отвєтка" не по селу", - ці слова лишись за кадром", - йдеться в описі до відео.

"Легендарна група К-2 - справжні професіонали своєї справи. Ворожі обстріли населених пунктів Світлодарської дуги жорстко караються цими хлопцями. Десятки одиниць знищеної техніки і ворожих позицій", — повідомили волонтери.

"Мама" Вєрки Сердючки стала бабусею: Андрій Данилко приймає вітання

четвер, 18 квітень 2024, 7:32

Українська акторка, відома як "мама" артистки Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Напередодні її донька Яна народила первістка. Радісну звістку повідомив виконавець Андрій Данилко, котрий приймає вітання і за "маму" і за себе, і за "сестричку". Артис...

Моторошна трагедія: У Житомирі сміттєвоз вбив чоловіка, який спав у сміттєвому баку

четвер, 18 квітень 2024, 7:24

У Житомирі чоловік загинув у кузові сміттєзбирального автомобіля. Попередньо, місцевий 46-річний житель заснув у контейнері для сміття, а потім потрапив під спеціальний прес разом із відходами, передають Патріоти України. Про це повідомили в Головному...