Хіти тижня. "Вован порядок наведе": Відомий співак розповів обурливу історію про поведінку київського таксиста

Російський співак і композитор Олексій Лебединський, більше відомий як Професор Лебединський, який зараз живе в Києві розказав історію про одного столичного таксиста, поведінкою якого він дуже обурився.

Про це Лебединський повідомив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Щоб не спізнитися, заздалегідь викликаєш таксі. Потім дивишся, як вертиться на місці машинка на екрані і розумієш - до тебе їде м..дак. Не там розвернувся, їде в інший бік, знову розвернувся - розумієш, що к..чений. Дзвониш йому пояснити, як їхати - у відповідь два кострубатих обривка слів, гопницькі прихвати, криві наголоси, претензія до всього живого, сільське мукання, незв'язне мукання", - нарікає співак.

Лебединський розповів, що таксист віз його, порушуючи правила дорожнього руху, помиляючись, грубіянячи і дуже повільно.

"Сідаєш в тазик, бачиш цю нахабну пику цеглиною, яку хочеться порвати, сморід, брудні сидіння, з тріском невмикаюча передача, гуркіт важелів на купині. Ледве кермом орудує, суцільні перегазовки. Єдине бажання - викинути його з машини, сісти за кермо самому і поїхати", - пише Олексій.

До то ж, таксист виявився прихильником Путіна: "А він ще тут починає тобі розповідати, як він чекає приходу вована, що "той одразу порядок наведе". Безмозка ск..тина. Вбити таксиста. Не можна. Просто запізнився, змирися", - підсумував артист.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...