Хіти тижня. "Впізнав брата Колю": Колишній адвокат Савченко "пройшовся" по своїй підзахисній

У Росії поділилися враженнями від останніх ініціатив Савченко.

Марк Фейгін

В активності позафракційного народного депутата Надії Савченко відсутня системність і дуже багато сумбурних, необдуманих рішень. Про це в ефірі ObozTV заявив колишній адвокат нардепа Марк Фейгін, передають Патріоти України.

"Мене вона "радує". Я завжди "радію" її черговій заяві. "Впізнав брата Колю", як у нас кажуть", - зазначив адвокат.

При цьому він додав, що не підтримує відносин із колишньою підзахисною. "Вона займається своїми справами, я - своїми. Ми з нею давно не бачилися. З минулого року. Ні, ми не спілкуємося", - додав адвокат.

Також Фейгін скептично оцінив дії нардепа щодо звільнення українських політв'язнів у Росії. "Раніше, я пам'ятаю, вона щось голодувала, але якось не дуже вдало, і це не справило враження. Мені здається, не це потрібно. Я б Наді порадив іншим способом взяти участь у цій роботі. Скажімо так, генеральним чином впливати на українську владу не треба. Вони самі раді були б швидше всіх повернути. Впливати треба на Москву, на російську владу", - наголосив захисник.

За його словами, Савченко потрібно сфокусувати свій вектор тиску на Кремль.

"Вона повинна зосередитися на тих, хто утримує, а не на тих, хто намагається повернути цих людей. Мені здається, у Києві впливати ні на кого не треба. Якщо вона буде голодувати в Києві, то на Москву це не справить взагалі жодного враження. Вони навіть будуть щасливі. Мені здається, що поки Надя не зробила якихось ефективних дій, щоб врятувати цих людей. Їй треба це якось поміняти. Я точно скажу, що не треба робити. Не треба їздити в Донецьк, не треба їздити до Мінська зустрічатися з Плотницьким і Захарченком, не треба їздити в Москву. Якщо ось так робити, то це не допоможе", - підсумував він.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...