Хіти тижня. Вражаюча перемога: 58-річна одеситка підкорила весь світ на конкурсі краси (фото)

Українка вперше була допущена до конкурсу такого рівня. Світлана Гас прославила не тільки країну, але і Одесу на весь світ.

Світлана Гас. Фото: Одесса.net.

У свої 58 з половиною років Світлана Гас є прикладом для наслідування сотням людей по всьому світу. Патріоти України із посиланням на odessa.net.ua пропонують вам дізнатися подробиці її історії.

Ще на початку цього року вона навіть не підозрювала про те, що стала учасницею всесвітнього конкурсу краси Ms Transcontinental Classic. Як вийшло так, що переможниця престижного конкурсу навіть не здогадувалася про те, що подала заявку на участь? Заявку за Світлану стиснула її дочка Меггі Гас, яка абсолютно випадково побачила оголошення в соціальній мережі і вирішила випробувати удачу. Вона заповнила заявку, відправила фото і почала чекати.

Через 7 місяців на пошту прийшов лист. Меггі не могла повірити своїм очам. Вона відразу ж подзвонила мамі і повідомила радісну звістку - вона їде на конкурс краси в США!

"Який конкурс, про що ти? Я нікуди не поїду. Я вже дуже стара для всіх цих дурощів. Я - пристойна доросла жінка, нікуди я не поїду. Не мороч мені голову", - відповіла Світлана і кинула трубку.

Відступати вже було не можна. Подальшим кроком участі в конкурсі стало розміщення професійних модельних фото, яких у Світлани не було. Завдання полягало тепер в тому, щоб не тільки умовити її, а й зібрати портфоліо, а вже потім вибирати наряд і їхати представляти Україну на Ms Transcontinental Classic.

Мамі та доньці вдалося зробити все задумане. Важливим є те, що українка вперше була допущена до конкурсу такого рівня. Світлана Гас прославився не тільки країну, але і Одесу на весь світ.

Після перемоги в конкурсі життя 58-річної одеситки кардинально змінилося. Тепер дама з'являється на обкладинках глянцевих видань і є бажаним гостем в ЗМІ. Пройдений нею шлях є прикладом і показником для багатьох жінок.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...