Хіти тижня. Вражаючі фото з повсякденного життя найзакритішої країни світу

Фотограф Ерік Лаффорг – один зі небагатьох, кому вдалося побачити реальну Північну Корею.

З 2008 року Лаффорг їздив у КНДР 6 разів. Він зняв тисячі фото, показуючи щоденне життя мешканців і чиновників. Завдяки цифровим картам пам'яті йому вдалося зберегти фото, які влада наказала видалити. Частиною світлин він поділився з Bored Panda, передають Патріоти України.

"Головне – це те, що жителі Північної Кореї теплі люди, дуже цікаві до відвідувачів і дуже щедрі, навіть попри те, що у них самих майже нічого немає", - описує фотограф.

2012 року влада КНДР побачила його секретно відзняті фото в онлайні. Вони вимагали видалити знімки. Фотограф відмовився, тому влада заборонила йому в'їзд до країни.

"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного": В Одесі поліцейська втрапила в скандал через охорону церкви на Великдень (відео)

неділя, 5 травень 2024, 18:15

Поліцейська з Одеси обурилася, що її поставили на охорону порядку у церкві. У відео, яке опублікували в мережі, дівчина, не соромлячись міцного слівця, висловила думку, що можливий приліт у церкву – не така вже й велика втрата, передають Патріоти Украї...

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...