Хіти тижня. "Всі стоять навколо калюжі": Мережу обурив тролейбус-скотовозка в Тернополі (фото)

Громадський транспорт Тернополя досі викликає невдоволення місцевих жителів. Комунальники випускають на лінію "все, що здатне хоч якось їхати".

Про незадовільний стан транспорту в написала в Facebook-спільноті "Тернопільські плітки" Світлана Сенчик, передають Патріоти України.

Дісталося тролейбусу, який їздить за маршрутом №7. На знімках видно калюжу посеред салону і "запліснявілі" вікна.

"Це наш тернопільський тролейбус №7. Дуже часто вранці змушена добиратися ним на роботу. Вибачте за погане слово, але це просто "скотовозка", - описала ситуацію жінка.

Фотографії салону "рогатого" викликали обурення у коментарях до посту. "Що я бачу?! У сьомому тролейбусі є де стати? Це диво!" - написав один юзер. "Ну так, на Тернопіль набереться штук 10-15 тролейбусів, які можна назвати коритами. Поки що є сильний дефіцит по випускам на лінію (нестача тролейбусів + водіїв і кондукторів). Тому на лінію і випускають все, що здатне хоч якось їхати. Але сподіваюся, що з плином часу проблему вдасться поступово вирішити", - зазначив інший користувач.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...