Хіти тижня. "Ви навіть не покарали "підрах*їв", які сфальсифікували вибори": Мережу розлютило пояснення екс-президента Ющенка про те, чому бандити не сидять у тюрмах

Колишній глава держави виправдовувався, що "президент не судить і не саджає, президент формує політичний курс і систему влади відповідно до Конституції та законів України".

Віктор Ющенко. Фото:gununsesi.info

Користувачі соціальних мереж буквально "порвали" третього президента Віктора Ющенка за його допис у Facebook. У ньому Ющенко “виправдав” безкарність бандитів в Україні, в тому числі і за часів його правління, зазначають Патріоти України.

"Є ще одне — не так питання, як репліка, яка звучить досить часто: Чому бандити не сидять у тюрмах? Тим не менше, спробую відповісти вам і на це! Скільки бандитів посадив Вацлав Гавел, або Олександр Кваснєвський, або Ангела Меркель? Є загальний концепт: всі відповіді на порушення закону повинні бути знайдені у відповідності з законом. Було б дивно, якби президент виконував функцію суду, Генерального прокурора або міністра внутрішніх справ", – вважає колишній президент.

Ющенко також додав, що "президент не судить і не саджає, президент формує політичний курс і систему влади відповідно до Конституції та законів України".

Користувачі соціальних мереж доречно помітили, що Ющенко зробив це (боротьбу) своїм передвиборчим гаслом:

"Напевно, не такими професіоналами були ті, кого ви призначили на ключові посади. З часів гетьманства нічого не змінилося. Боротьба тільки за посади і за вплив відволікає від бажання зробити країну багатою, а людей щасливими","Не треба було обіцяти те, що неможливо було виконати. Завищені обіцянки і очікування. Треба було відразу сказати чесно перед третім туром виборів планується тісна співпраця з Фірташем та іншими. Що Янукович знову може стати прем’єр-міністром. І так далі. А так – це обман від першої людини в державі", "Боже ти мій, адвокат в себе коханого! Я своїм недалеким розумом хочу відповісти – ні в Німеччині, ні в Польщі державу не розікрали президенти і їх оточення. І німці і поляки не їдуть мільйонами на заробітки в Україну", "Визнати, що невідворотність покарання, це не важливі речі для країни, дуже коротко характеризує вашу каденцію. В розвинених країнах немає строку давності для того, щоб покарати злодія, вони завжди озирнуться та прихлопнуть ту гниду, щоб ні він, ні його поплічники не думали, що їм все зійде з рук".

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...