Хіти тижня. "Ви що, з Марса?" Американський турист розбурхав мережу новим відео про українське село

Американський турист, який приїхав з Сан-Франциско в село Осипенко Бердянського району, показав, чого ще навчився в Україні.

Скріншот з відео

Американський турист Пітер Сантеллі, який приїхав з Сан-Франциско в село Осипенко Бердянського району, показав, чого ще навчився в Україні.

Відео опубліковано на YouTube Сантеллі.

Пітер Сантеллі, скріншот з відео

Він почав жити з родиною на узбережжі Азовського моря, щоб максимально виключити англійську зі свого життя, і миттєво опинився у вихорі сільської культури.

На новому відеоролику американець показав, як риє колодязь, їсть жаб і ловить мух.

Про життя у селі каже, що це "справжня простота, справжня краса".

Це відео перепостила до себе на сторінку українська журналістка Мирослава Гонгадзе.

"Навіть українці можуть дізнатися багато нового і цікавого", - написала вона.


Підписники влаштували дискусію коментарях до посту Гонгадзе. Багатьох з них вразив той факт, що українці в селі їдять жаб і живуть у злиднях.

"Знаєте, я росла в будинку, де туалет був на вулиці, без гарячої води. Мої діди жили саме так ось як ці люди. Ну жаб не їли і молилися в церкві, але воду носили, колодязі копали і землю обробляли. Так що я здивована, що так багато вражених українців. Таке враження, що люди на Марсі живуть. Може варто озирнутися навколо себе ", - присоромила деяких співвітчизників Гонгадзе.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...