Хіти тижня. Вибачився і передав дитині цукерки: Під Києвом ветерани АТО провчили зухвалого водія маршрутки (фото, відео)

Близько 20 ветеранів АТО зібралися на кінцевій зупинці 716-ї маршрутки в Вишневому, щоб захистити сина і вдову загиблого побратима.

Фото: Facebook.Під Києвом провчили водія маршрутки, який відмовився везти сина загиблого в АТО. Про це повідомила волонтер Людмила Мартиненко на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Вона нагадала, що 11-річний хлопчик показав довідку водієві і сказав, що його батько загинув на війні.

"Близько 20 ветеранів АТО зібралися на кінцевій зупинці 716-ї маршрутки в Вишневому, щоб захистити сина і вдову загиблого побратима", - написала Людмила.

Волонтер уточнила, що Сергій Циганок загинув у бою під Дебальцевим 9 лютого 2015 року.Водій вибачився перед матір'ю і пообіцяв, що такого більше не станеться і передав дитині цукерки.

Тетяна Циганок прийняла вибачення і була дуже зворушена згуртованістю ветеранів.

За словами представника громадської ради при Київській обласній держадміністрації, цей інцидент ще буде розглядатися в адміністрації.

Що буде із субсидією, якщо дружина з дітьми за кордоном, а чоловік залишився в Україні

понеділок, 29 квітень 2024, 9:55

Нерідко українські сім'ї стикаються з питанням: що буде із субсидією, якщо дружина і дитина за кордоном, а чоловік залишився, передають Патріоти України. У Пенсійному фонді пояснили, що до складу домогосподарства включаються всі особи, які зареєстров...

Помер колишній головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко

понеділок, 29 квітень 2024, 9:50

Михайло Фоменко був головним тренером національної збірної України у 2012—2016 роках.