Хіти тижня. Виколов очі, відрізав груди, зняв скальп: Росіянин зайшов у магазин, вбив та поглумився над жінками (відео 16+)

Маньяк приїхав у невеличке уральське містечко відвідати маму... Відвідав.

У російському селищі Кедрівка (Свердловська область) чоловік жорстоко вбив двох жінок і спробував розчленувати одну з них. Інцидент стався в місцевому магазині, де чоловік з ножем накинувся на продавчиню. За словами очевидців, маніяк відрізав жертві груди і зняв скальп, - передають Патріоти України з посиланням на "Московський комсомолець".

У момент розправи в магазин зайшла ще одна жінка, вона спробувала втекти, проте маніяк наздогнав її і вбив.

"Він виколов їй ножем очі. Першу скальпував, груди, живіт відрізав, це жах", - заявили очевидці події.

Нападника зняли на камеру відеореєстратора автомобіля. На опублікованих кадрах видно, як чоловік добиває одну з жертв, а потім кидається на лобове скло.

Вбивцею виявився 45-річний житель Єкатеринбурга, інвалід другої групи, який перебував на обліку у психіатрів. Він приїхав в Кедровку, щоб відвідати свою маму.

В результаті поліцейський наряд затримав озброєного чоловіка. Вбивця страждав на епілепсію і під час затримання у нього трапився напад. Він помер до приїзду лікарів.

"Через великий вклад у розвиток": Федерація боксу України привітала з днем народження замовника вбивства активістки Гандзюк

понеділок, 29 квітень 2024, 21:02

Федерація боксу України (ФБУ) привітала з днем народження колишнього віцепрезидента боксерської організації Владислава Мангера, засудженого за вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк. Як повідомляє "Чемпіон", ФБУ привітала Мангера у своєму офі...

Помстився, але іншій жінці: У Запоріжжі вбивця зробив фатальну помилку (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 20:53

У Запоріжжі чоловік 15 років готував план помсти, але, здійснивши його, так і не дізнався, що припустився жахливої помилки. Так, 21 січня 2024 року у Запоріжжі чоловік застрелив жінку, а потім, побачивши наряд поліції, застрелився сам. Коли слідчі поча...